Efeler Ligi | Namağlup lider!

Efeler Ligi'nde namağlup liderliğini sürdüren Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı, normal sezonun 6.haftasında evinde Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni konuk etti. Baştan sona müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Nedim Özbey'in öğrencileri sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak namağlup ünvanını sürdürdü. 

Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşmanın ilk setine hızlı başlayan Galatasaray HDI Sigorta rakibi karşısında ilk seti 25-22 önde tamamlarken, ikinci sette de 25-23'lük üstünlükle sahadan ayrıldı. Mücadelenin üçüncü setinde hücumda istediği performanstan uzak kalan Nedim Özbey'in öğrencileri savunmada da sıkıntı yaşayınca bu seti 16-25 kaybetti. Bu sezon ligde 6.maçında üçüncü kez bir set kaybeden Galatasaray HDI Sigorta mücadelenin dördüncü setinde ise rakibine oyununu kabul ettirdi ve 25-20'lik set skoruyla maçı 3-1 kazanmasını bildi.

2019-2020 sezonuna Şampiyonlar Kupası'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi mağlup ederek kupayla başlayan Galatasaray HDI Sigorta takip eden süreçte Efeler Ligi'nde sırasıyla İnegöl Belediyesi, Halkbank, Tokat Plevne, Fenerbahçe, Arkasspor ve Bursa BŞB'yi mağlup ederek altıda altı yapmasını bildi. Filenin Aslanları bu karşılaşmalarda yalnızca Arkasspor ve Bursa BŞB karşısında rakiplerine set verdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0