Luyindama'nın satışına Terim'den veto!

Galatasaray, devre arasında yapılacak olan değişime hazırlanırken teknik direktör Fatih Terim, gidecekler listesine 3 ismi yazdı. Yönetimin bir süredir Avrupa kulüpleri tarafından izlenen ve yüksek kazanç sağlamayı düşündüğü Christian Luyindama için ise teknik direktör Terim'den veto geldi! 

Takvim gazetesinin haberine göre; Fatih Terim'in devre arasında istediği transfer operasyonunu gerçekleştirmek için futbolcu satmak zorunda olan Galatasaray yönetimi köşeye sıkışmış durumda.. Fatih Terim'in "Satılsın" raporu verdiği 3 isimden Belhanda kesin olarak ayrılmayacağını yönetime iletmişti. Diğer isimler Mariano ve Nagatomo için de şu ana kadar hiçbir teklif gelmemesi sıkıntı yaratıyor. Futbolcuların aldığı yüksek maaşlar da ayrılık kararının önünde büyük bir engel oluşturuyor..

LUYİNDAMA'YA TERİM VETOSU
Fatih Terim'in gözden çıkardığı isimlerin satışı çok zor gözükürken, sadece menajerler aracılığıyla Luyindama için teklif geldiği öğrenildi. Ancak tecrübeli hocanın, Kongolu stoperin satılmasını istemediği belirtildi.. Öte yandan sarı kırmızılı yönetimin özellikle Premier Lig kulüplerinin yakından takip ettiği Kongolu stoperin bonservisini 20 milyon Euro olarak belirlediği öğrenildi. Bu rakamlara çıkılması durumunda Fatih Terim'in ayrılığa sıcak bakabileceği kaydedildi

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0