Fatih Terim gözünü 3 isme dikti!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim devre arasında gerçekleştireceği transfer operasyonunu şekillendirmeye başladı. Deneyimli teknik adam takımdaki yerli oyuncu havuzunu geliştirmek ve kalitesini arttırmak isterken sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 3 oyuncuya şimdiden gözünü dikti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; bu sezon yabancı oyuncularından hiçbir verim alamayan Galatasaray, transferde strateji değiştirdi. Yaz transfer döneminde fırtına gibi esen ama sahada, kağıtta durduğu gibi durmayan transferlerden sonra Fatih Terim, devre arasında üç yerli oyuncuyu işaret etti.Avrupa Şampiyonası'na gitmeye hak kazanan Milli takımda Ömer Bayram'dan başka oyuncu gönderemeyen Aslan, devre arasında yapacağı operasyonda önceliği yerli ve gurbetçilere verecek. FFP yüzünden satmadan bonservis harcaması yapamayan Galatasaray, bu nedenle sezon sonunda serbest kalacak Türklere yöneldi.

Sarı-Kırmızılıların bir numarası bu sezon iyi bir performans gösteren Sivassporlu oyuncular Emre Kılınç ile Mert Hakan Yandaş'ın ardından Çaykur Rizespor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Oğulcan Çağlayan'ı da gözüne kestirdi. Teknik direktör Fatih Terim'in yönetime rapor verdiği ve bu 3 ismin kadroya katılmasını istediği belirtildi. Hatırlanacağı üzere, Terim'in bir önceki döneminde Emre Kılınç imzadan dönmüş, Oğulcan Çağlayan'ın transferi de son anda iptal olmuştu.

Fatih Terim, daha önce yaptığı açıklamada "Ocak ayında operasyon yapacağım. Bu takımın yarısı değişecek. Aidiyet duygusu taşıyan oyunculara ihtiyacım var." diyerek revizyonun sinyalini vermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0