Filenin Aslanları namağlup yola devam ediyor!

Süper Kupa'da ezeli rakibini yenerek sezona kupayla başlayan Galatasaray HDI Sigorta, sezona namağlup bir şekilde devam ediyor. Filenin Aslanları sezona kupayla başlamasının ardından Efeler Ligi'nde de oynadığı 5 maçı kazanmayı başardı. Cimbom zorlu fikstürde 5'te 5 yaparak iddiasını gösterdi.

Galatasaray HDI Sigorta sezona Fenerbahçe'yi yenerek kupayla başlarken ligde de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Nedim Özbey'in öğrencileri AXA Sigorta Efeler Ligi'nin ilk haftasında İnegöl Belediyesi'ni set vermeden geçerken, 2. haftada Ankara'da Halkbank'ı, 3. haftada Tokat Belediye Plevne’yi aynı skorlarla set vermeden 3-0 yendi. Ligin 4. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Cimbom, zorlu deplasmanda derbiyi 3-0'la kazandı ve 4 hafta sonunda rakiplerine set vermeden devam etmeyi başardı. 

Filenin Aslanları geçtiğimiz hafta sonu da ligin iddialı ekiplerinden Arkas Spor'a konuk oldu. Şampiyonluk için ligin favori takımlarından olan Arkas Spor karşısında Galatasaray, etkili bir oyun oynadı ve kıran kırana geçen mücadeleyi 3-2 kazanarak lige 5'te 5 ile başladı. Filenin Aslanları bu sezon şampiyonluk için iddiasını gösterirken ligde de liderliği ele aldı. 

BURUTAY ŞUBASI ŞOV YAPIYOR
Sezon başında Fenerbahçe derbisinde kazanılan kupada büyük pay sahibi olan Burutay Şubası, ligde de etkili oyununa devam ediyor. Yıldız oyuncu takımın bel kemiği durumunda yer alırken skor yükünü çekerek galibiyetleri getiren isim konumunda da bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0