Florin Andone: Buradaki işim bitmedi!

Galatasaray'ın Süper Lig'in 11. haftasında oynadığı Gaziantep maçında sakatlanan ve sağ ayağında yırtık tespit edilen Florin Andone, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Buradaki işinin henüz bitmediğini söyleyen Andone, en kısa sürede dönmek için elinden geleni yapacağını da söyledi.

Gaziantep deplasmanında yaşadığı talihsizlik sakatlık nedeniyle 2.5 ay sahalardan uzak kalması beklenen Florin Andone, Twitter hesabından bir açıklama yayınladı. Rumen golcü yaptığı açıklamada, "Merhaba Galatasaray taraftarı, şu an olduğum durum için gerçekten üzgünüm. Bu harika takım için sahadaki her şeyi vermeye çok odaklandım ancak bazen bu tür şeyler futbolda oluyor ve onları kontrol edemiyorsunuz." sözlerini söyledi. 

BURADAKİ İŞİM BİTMEDİ
Florin Andone açıklamasının devamında en kısa sürede döneceğini ifade ederken, "En kısa zamanda sahalara geri dönmek için elimden geleni yapacağım. Buradaki işim bitmedi. En iyi performansımı henüz görmediniz!" sözlerini de söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0