Galatasaray, Martin Minchev'i gündemine aldı!

Martin minchev
Galatasaray, Süper Lig'de üst üste 3. kez şampiyon olmak isterken bir yandan da gelecek sezin için hazırlıklara başladı. Sarı-kırmızılar 18 yaşındaki golcü futbolcu Martin Minchev'i gündemine aldı. Sarı-kırmızılar genç oyuncu için Ocak ayında ilk girişimini yapacak.

Galatasaray bir yandan ligde yeniden toparlanıp şampiyonluk yarışında söz sahibi olmak isterken diğer yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yapıyor.  Bulgar basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, Cherno More forması giyen 18 yaşındaki golcü oyuncu Martin Minchev’i listesine aldı.

MARTIN MINCHEV KİMDİR?
Galatasaray scout ekibi genç oyuncuyu yakından takip ediyor. Cherno More altyapısından yetişen 1.76 boyundaki Minchev, bu sezon 11 maçta 2 gol kaydetti. Genç oyuncu geçen sezon 28 resmi karşılaşmada forma şansı bulurken 2 gol - 8 asistlik performansa imza attı. Martin Minchev 2 kez de Bulgaristan milli takımı forması giydi. Genç oyuncu milli formayla henüz gol sevinci yaşayamadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0