Henry Onyekuru, transfer ateşini yaktı!

Eski aşk tekrar alevlenmek üzere.. Galatasaray'ın devre arasında yeniden kadrosuna kiralık olarak katmaya hazırlandığı Henry Onyekuru’ya son olarak CSKA Moskova ve Lokomotiv Moskova kulüpleri de talip oldu. Ancak genç oyuncu geçen sene Fatih Terim'le birlikte yakaladığı başarıyı, kişisel kariyeri açısından ön plana koymuş durumda!

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray devre arası için ilk transferini yapmak üzere.. Sezon başında 15 milyon Euro gibi yüksek bir rakama transfer edilmesine karşın Monaco’da sadece 4 maçta forma şansı bulduğu için ayrılma kararı alan Onyekuru ise hangi takımda oynamak istediğini menajeri William D’Avila’ya net biçimde ifade etti. Nijeryalı futbolcu, geçen sezon forma giyip şampiyonluk yaşadığı Galatasaray’dan çok memnun kaldığını belirterek, D’Avila’yla yaptığı görüşmede “Benim planlarımda Rusya kesinlikle yok. Galatasaray eğer Monaco ile anlaşırsa hiç düşünmeden İstanbul’a giderim. Ben orada yine sürekli oynayacağıma ve başarılı olacağıma inanıyorum.” ifadelerini kullanarak Galatasaray'a gitmek istediğini belirtti.

Monaco yönetimi, geçtiğimiz hafta içinde Onyekuru’nun 1.5 yıllık kiralama bedelini soran Galatasaray’a, “2.5 milyon Euro isteriz” cevabını vermişti. Bu transferin Kasım sonunda çözüme kavuşması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0