Sultanlar Ligi | Devreyi galibiyetle kapatıyoruz..

Sultanlar Ligi'nde normal sezonda ilk yarının son haftası olan 11.hafta karşılaşmasında Galatasaray HDI Sigorta kadın voleybol takımı, evinde Beylikdüzü Voleybol İhtisas Kulübü'nü ağırladı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Ataman Güneyligil'in öğrencileri sahadan 3-0'lık net galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray HDI Sigorta, karşılaşmaya 5 sayılık seriyle başladı. İlk set teknik molasına 12-4 önde girdiği ilk seti 25-11 kazandı ve karşılaşmada 1-0 öne geçti. İkinci sette de etkili oyununu sürdüren takımımız teknik molasına 12-7 önde girdiği seti 25-16 kazandı ve setlerde durumu 2-0 yaptı. Karşılaşmanın üçüncü ve son setinin teknik molasına da 12-7 önde giren Galatasaray HDI Sigorta, seti 25-14 üstün tamamladı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Ligin puansız tek takımı olan Beylikdüzü Voleybol İhtisas Kulübü karşısında rotasyona giden ve süre alamayan oyuncularının yanı sıra genç isimlere şans veren Ataman Güneyligil kadrodaki tüm oyuncularına şans tanıdı. Galatasaray HDI Sigorta adına maçın en skorer ismi 13 sayı üreten Güldeniz Önal olurken, takımıız servislerde 8 ace sayısı, blokajda 8 sayı ve hücumda %46 mükemmellik oranıyla mücadele etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0