Levent Tüzemen: Galatasaray'ın görüntüsü değişti..

Gaziantep deplasmanında rakibine pozisyon dahi vermeden sahadan 3 puanla ayrılan Galatasaray, milli araya moralli girerken zirve takibini de sürdürmeye devam etti. Karşılaşma sonrasında Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen mücadeleyi değerlendirdi.

Fatih Terim'in istikrar adına yabancılardan kurduğu kadroya yerli oyuncuları monte etmesi Galatasaray'ın görüntüsünü değiştirdi. Antep'te muhteşem olmasa da futbolun doğrularını oynamaya çalışan bir oyuncu grubu gördük. Çok koşan, çabuk oynayan, hücuma dikine paslarla hızlı çıkan, topa ve oyuna hükmeden bir Galatasaray izledik. Çalışkanlığıyla göz dolduran Ömer Bayram iyi oyunuyla tüm arkadaşlarını motive etti. Galatasaray koştuğu sürece Sofiane Feghouli bu takımda ve bu rolle tam bir "Maestro" olur. Lemina orta alanda terazinin kulpu gibiydi. Muslera topu oyuna sokarken sürekli Lemina'ya oynadı. Uzun süreli maç oynama alışkanlığına ihtiyacı olan Lemina'nın yanında Ndiaye tipinde güçlü bir oyuncu olursa Galatasaray orta sahası "Melo-Selçuk modeli" gibi çok güçlenir. 

Real Madrid hezimetinden sonra Antep'te mücadeleci oyunla kazanılan 3 puan tüm takıma itici güç olacaktır. Avrupa Ligi artık hedef görünse de Galatasaray, deplasmanda aldığı Antep galibiyeti ile zihinsel olarak Süper Lig'e dönmüştür. Terim ve futbolcular baskılı ortamdan kurtulacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0