Lifecube teknolojisi Florya'ya kuruldu!

Süper Lig
'de 10. haftanın açılış maçında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Galatasaray'da karşılaşma öncesinde teknik direktör Fatih Terim'in bir isteği yerine getirirdi. Cimbom'da yönetim soğuk oda adı verilen teknolojiyi Florya'ya kurdu.

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz sezon oynanan Porto maçı sonrası takımı direkt olarak Antalya'ya götürmüş ve Antalyaspor ile oynanacak maç öncesi burada kampa girilmişti. Deneyimi teknik adam, Antalya'da kamp sırasında ziyaret ettiği bir tesiste Lifecube teknolojisiyle karşılaştı. Soğuk Oda denilen teknolojiyi detaylarıyla inceleyen Terim, bunun futbolcular için faydalı bir alet olduğunu belirterek kulübe alınmasını istedi.

TÜRKİYE'DE SAYILI YERDE VAR
Türkiye'de sayılı kurumda bulunan Lifecube teknolojisini Florya'ya getirmek isteyen Terim'in talebini yöneticiler olumlu karşılayarka hemen harekete geçti. Temmuz ayında Almanya'dan 1 milyon TL karşılığında sipariş edilen bu teknoloji, geçtiğimiz haftalarda Florya'ya getirildi. İstanbul'da şu anda sadece Florya ve bir hastanede kullanılan teknoloji sayesinde sarı kırmızılı futbolcuların sakatlıklarının süresinin kısaltılması ve rejenerasyon çalışmalarında olumlu etki yapması amaçlandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0