Luyindama hem üzdü, hem üzüldü!

Ocak ayında takımda büyük çaplı bir transfer operasyonu yapmaya hazırlanan Galatasaray'da devre arası transfer döneminde büyük bonservis getirecek isimlerden birisi Christian Luyindama'ydı. Kongolu savunma oyuncusu bu sezon gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekerken, Aston Villa'nın resmi teklif yaptığı belirtildi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; FFP yüzünden satmadan bonservis harcaması yapamayan Galatasaray'ın devre arasında umudu Christian Luyindama'ydı. Demokratik Kongo-Gambiya maçında sol diz ön çapraz bağları kopan ve sezonu kapatan Luyindama'nın sakatlanmasaydı devre arasında 14 milyon Euro bonservisle Aston Villa'ya satılacağı bilgisine ulaşıldı. İngiliz kulüplerinin sezon başından beri takip ettiği Kongolu stoper için Aston Villa somut adımı atmış ve tam 14 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkarmıştı. Kongolu yıldızını satıp ara transfer bütçesini oluşturmayı planlayan Galatasaraylı yetkililer gelecek bu parayla stoper, sol bek, Onyekuru ve bir hücum oyuncusu alacaktı. Ancak milli takımda yaşadığı sakatlık sonrasında Luyindama sezonu kapatınca Aston Villa teklifini geri çekti ve Galatasaray'ın ara transfer stratejisi tamamen değişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0