Marcao: Bugün kazanmayı çok istiyorduk..

Gaziantep FK karşılaşmasında savunmada üçlü tandemde görev yapan 23 yaşındaki Brezilyalı stoperimiz Marcao, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Bugün 3 puanı kazanmayı çok istiyorduk. Real Madrid karşısındaki oyunumuzu ve aldığımız skoru unutmak, reaksiyon vermek istiyorduk. İlk dakikadan son dakikaya kadar iyi mücadele ettik ve bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılmayı başardık. Ahmet ve Luyindama iyi oyuncular, onlarla oynadığım zaman işim kolaylaşıyor. Biriniz çıktığınızda, hata yaptığınızda diğer iki arkadaşınız kademeye girip sizin hatanızı telafi edebiliyor. Her maç daha iyiye gitmek istiyoruz, hem bireysel hem de takım olarak. Her haftayı değerlendirmek, üstüne koyarak devam etmek gerekiyor. Bireysel olarak performansımı en yüksek seviyeye çıkartarak takımıma yardımcı olmak istiyorum. Takım olarak da şampiyon olmak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0