Mbaye Diagne'den dönüş açıklaması!

Galatasaray'ın sezon başında Belçika temsilcisi Club Brugge'a kiraladığı ancak son zamanlarda teknik heyetle yaşadığı problemler sonrasında kadro dışı kalan Mbaye Diagne hakkında çıkan iddialar için açıklamalarda bulundu. Salı günü oynanılan maçta kadroda olmamasına rağmen bireysel olarak İstanbul'a gelen ve Galatasaraylı yöneticilerle görüşen Senegalli oyuncu, devre arasında dönüp dönmeyeceğiyle ilgili olarak da Fanatik gazetesinde açıklamalarda bulundu.

Salı günü maç sonucuna bakarsak Brugge için iyi oldu ancak Galatasaray için üzüldüm. Devre arasında Galatasaray’a dönüp dönmeyeceğimi henüz bilmiyorum. Taraftarın beni çok istediğini biliyorum. Geri dönmem konusunda da mesajlar alıyorum. Gerçek olan şu ki, Brugge’de kendimi iyi hissetmiyorum. Çünkü hocayla iyi bir ilişkimiz yok. Şu an sadece antrenmanlarda iyi çalışmaya gayret ediyorum. Ocak ayında neler olup olmayacağına bakacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0