Milan'dan Galatasaray'a Rodriguez şartı!

Ricardo Rodriguez
Galatasaray devre arası transfer döneminde sağ ve sol beklerinde değişikliğe gitmeyi planlarken sol bek için istenen isim belli oldu. Sarı-kırmızılılar Milan'ın yıldız futbolcusu Ricardo Rodriguez ile ilgilenirken İtalyan devi tecrübeli sol beki Cimbom'a göndermek için bir şart sundu. 

Ocak ayında kadrosundaki birçok isimle yolları ayırmayı planlayan Galatasaray'da gönderilecek futbolcuların başında Yuto Nagatomo geliyor. Cimbom, Japon sol bek yerine iyi bir oyuncuyu kadrosuna katmak isterken Milan'ın yıldız ismi Ricardo Rodriguez gündeme geldi. Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Rodriguez'i kiralamak isterken Milan satmak istiyor. İtalyan devi sarı-kırmızılıların yaptığı kiralama teklifine satın alma şartını sundu.

MILAN BONSERVİSİYLE VERMEK İSTİYOR 
Galatasaray, Milan ile Ricardo Rodriguez için görüşmelere başladı. Cimbom yıldız futbolcuyu kiralamak için girişimlerde bulunurken Milan, Rodriguez'i sarı kırmızılılara bir şartla göndermeye razı oldu. İtalyan devi Galatasaray'ın yaptığı teklife, ''kiralarız ama bonservisini kesin olarak alırsanız. Onun dışında performansına göre kiralama olmayacak'' cevabını verdi. Tarafların görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0