Mustafa Cengiz: Kulübü yarı yolda bırakmayız!

Galatasaray'da İstanbul Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi'nin verdiği "seçime gidin" kararının ardından gözler Mustafa Cengiz yönetimine dönmüştü. Sarı-kırmızılılarda yönetimin ne karar alacağı merakla beklenirken Cengiz'den konuya ilişkin ilk açıklama geldi. Galatasaray Başkanı, seçime gitmeyeceklerini belirtti ve yapacakları işlerin olduğunu söyledi.

Galatasaray'da geçen Mart ayında çıkan idari ibrasızlığın ardından mahkeme kararıyla buna tedbir koyduran Mustafa Cengiz yönetimi dün gece İstanbul Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi'nin "seçime gidin" kararıyla sarsılmıştı. Bugün konuyu kurmaylarıyla görüşen Cengiz, seçime gitmeme kararı aldı. Konuya ilişkin konuşan Mustafa Cengiz, "Bizim daha yapacak işlerimiz var, kulübü yarı yolda bırakamayız!" sözleriyle seçime gitmeyeceklerini söyledi.

GALATASARAY'IN MENFAATLERİ HER ŞEYİN ÖNÜNDEDİR
Mustafa Cengiz konuya ilişkin olarak, "Galatasaray’ın daha önemli konuları var; Florya, Riva, amatörler yasası… Galatasaray‘ın menfaatleri her şeyin önündedir. Zamanı geldiğinde seçimi düşünebiliriz. Şu an Galatasaray için yapacağımız işler var. Biz buraya kazık çakmaya gelmedik. Zaten hali hazırda 9 kişinin mahkemeye başvurusu var, 2 kişinin kararı çıkmış. Şu aşamada Galatasaray‘ın menfaatleri seçimi göstermiyor. Ama yarın ne gösterir bilemiyorum." sözlerini de söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0