Nagatomo ile yollar ayrılıyor!

Yuto Nagatomo
Galatasaray'da Fatih Terim, Ocak ayında birçok isimle yolların ayrılmasını isterken bu oyuncuların başında Yuto Nagatomo geliyor. Japon oyuncu bu sezon gösterdiği etkisiz performansla eleştiri toplarken Cimbom, Nagatomo'nun menajeriyle temasa geçerek kulüp bulmalarını istedi.

Ocak ayında kadroda revizyona gitmeyi planlayan Galatasaray'da takımdan gidecek isimler netleşmeye başladı. Cimbom'da performansı yetersiz bulunan Yuto Nagatomo ile yollar ayrılacak. Sarı-kırmızılılar sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Japon oyuncunun menajeri Roberto Tukuda ile temasa geçti ve "Kulüp bulun" mesajını iletti.

Takvim gazetesinin haberine göre; Menajer Tukuda'nın ay sonuna kadar İstanbul'a geleceği ve yönetimle görüşeceği belirlendi. Eğer Nagatomo'ya kulüp bulunamazsa sözleşme feshi gündeme gelecek. Ancak Japon yıldızın 2 milyon Euro'luk maaşı sıkıntı çıkarabilir. 

Nagatomo kötü performansı nedeniyle Fatih Terim'i hayal kırıklığına uğratırken, Galatasaraylı taraftarların hedefinde de bulunuyor.. Nagatımo bu sezon 14 resmi maçta forma giydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0