Ömer Bayram bir ilki başardı!

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid deplasmanında hezimet yaşayan Galatasaray, Süper Lig'de Gaziantep'i yenerek taraftarının gönlünü alırken sarı-kırmızılılarda Ömer Bayram'ın performansı alkış topladı. Zorlu Antep deplasmanında takımını öne geçiren Ömer bir ilki de başardı.

Galatasaray'da bu sezonun X Faktörü durumundaki Ömer Bayram, Gaziantep deplasmanında da iyi oyununu sürdürürken attığı golle de takımını 1-0 öne geçirdi. Enfes bir gole imza atan Ömer, Süper Lig kariyerinde bir ilki başardı. Ömer Bayram, Süper Lig kariyerinde ceza sahası dışından ilk golünü Gaziantep FK filelerine gönderdi.

SÜPER LİG'DE 4 GOL ATTI
Kayserispor, Akhisarspor ve Galatasaray formalarıyla Süper Lig tarihinde 164 maça çıkan Ömer Bayram, bu karşılaşmalarda 4 gol atarken 21 de asist üretti. 28 yaşındaki oyuncu sarı-kırmızılı formayla ise şu ana kadar 2 kez rakip fileleri sarstı ve 5 de asiste imza attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0