ÖZEL | Ömer Cansever: Transfer olmayacak!

Ömer Cansever
7DAYS EuroCup 8. hafta maçında Galatasaray Doğa Sigorta sahasında Unicaja Malaga'yı 91-80 mağlup ederken maçın ardından Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Ömer Cansever ekibimizden Can Bedel'e önemli açıklamalarda bulundu. Kadın ve Erkek basketbol takımlarına herhangi bir transfer yapılmayacağını söyleyen Cansever, kar etme amacıyla hareket ettiklerini de söyledi.

BU SENE ALIŞTIRMA DÖNEMİMİZ
Takımımız çok iyi ancak genç olduğu için Karşıyaka'da kötü bir yenilgi aldı. Fakat bu demek değil ki kötü bir takımız. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Malaga, EuroCup'ın önemli takımlarından biri. Orada 5 sayıyla yenilmiştik ama burada 11 sayıyla yenmeyi başardık. İyi bir takımız. Bu sene bizim alıştırma dönemimiz. İnşallah seneye çok daha yukarılarda olacağız. 

TRANSFER YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ
Erkek Basketbol Takımımıza herhangi bir transfer olmayacak. Biz belli bir bütçeyle gidiyoruz. Galatasaray'ı kar ettirmek amacıyla hareket ediyoruz. Kötü de olsa iyi de olsa transfer olmayacak. Transfer yapma şansımız yok. Aynı şekilde Kadın Basketbol Takımı'na da bir transfer olmayacak. Bizim belli bir bütçemiz var. Biz bu bütçeyi aşmamak kaydıyla söz verdik yönetime. Hep beraber bunun için birlik oldu. Sakatlıkları bilemezdik tabi bunun için üzgünüz. Bizim gençlerimiz çok iyi. Antrenörümüz onlarla yola çıktı ve 4'te 4 yaptı. Zaten normali de bu. Kadın Takımı'nın fazla getirisi olmayan bir durumda. Seneye belki aynı kadroyu yine kurarız. Daha iyi oluruz sakatlıklar olmazsa.

FCNBLOG ÖZEL HABERİDİR 
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0