Sakatlık kabusu çöktü!

Sezon başında oldukça geniş bir kadro kuran ve 3 kulvarda da başarıyı hedefleyen Galatasaray'da saha içi sonuçlar camiayı tatmin etmese de, son zamanlarda yaşanan sakatlıklar kabus gibi camianın üzerine çöktü. Falcao'nun yokluğundan Andone'nin sakatlığıyla sarsılan Galatasaray'da teknik heyet Babel'in de sakatlanmasıyla hücumda oldukça sıkıntı yaşayacak gibi görünüyor.. Ancak sakatlıklar bununla kalmadı. Muslera, Luyindama, Şener, Belhanda gibi isimlerin sakatlıkları da can sıkıyor!

FORVET HATTI TAMAMEN SAKATA GELDİ
Galatasaray’ın üzerine adeta sakatlık kâbusu çöktü.. Her şey Radamel Falcao'dan gelen kötü haber ile başladı. İspanya’da tedavi için bulunan Falcao’nun Başakşehir maçına yetişmesi bekleniyordu ancak Kolombiyalı golcü tekrardan tedavi için Madrid’e gitti. Yıldız oyuncunun yedeği olan alternatif forvet Florin Andone de milli ara öncesinde Gaziantep deplasmanında dizinden sakatlandı ve o da ilk devreyi kapattı. İkilinin yokluğunda Fatih Terim’in forvet alternatifi Ryan Babel olarak öne çıkıyordu fakat o da Hollanda Millî Takımı’nda son antrenmanda dizinden sakatlanıp kadrodan çıkarıldı. Bu durumda Fatih Terim ve ekibinin elinden Âdem Büyük ile altyapıda oynayan 17 yaşındaki genç forvet Erencan Yardımcı kaldı. Babel'in sakatlığının ardından tecrübeli oyuncusu Adem Büyük’e teknik heyet tarafından “Hazır ol” denirken ilerleyen haftalar için de Erencan’ın şans bulabileceği belirtiliyor. Aksilikler bununla bitmedi. 

Macaristan ile oynanılan hazırlık maçı sonrasında belindeki ağrıları artan Fernando Muslera, milli takımı Uruguay'ın kamp kadrosundan erken ayrıldı. Son olarak dün akşam forma giyen Christian Luyindama da ülkesi Demokratik Kongo'nun Gambiya ile oynadığı maçın 65. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı.

Galatasaray'da sakatlığı devam eden oyuncuların son durumu şu şekilde..
Ryan Babel: Milli takımda sol dizinden sakatlandı, durumu İstanbul'da belli olacak.
Fernando Muslera: Bel ağrıları var, kadrodan çıkarıldı. Durumu İstanbul'da belli olacak.
Christian Luyindama: Milli takımda sakatlandı ve oyundan çıktı. MR'ı çekilecek.
Radamel Falcao: Aşil tendonu sakatlığı devam ediyor. Durumu belirsiz.
Florin Andone: Sağ diz iç ve ön çapraz bağ sakatlığı geçirdi. İlk yarıyı kapattı.
Younes Belhanda: Sol topuğunda ağrı olduğu gerekçesiyle idmanlara çıkmıyor.
Şener Özbayraklı: Sağ arka adalesinde zorlanma var. Durumu belirsiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0