Sarayın Sultanları'ndan farklı galibiyet!

Kadınlar Basketbol Ligi'nde milli takım arası sona ererken, Galatasaray kadın basketbol takımı normal sezonun 6.hafta karşılaşmasında Samsun Canik Belediyesi ile deplasmanda karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sarayın Sultanları sahadan 48-69'luk galibiyetle ayrılarak ligde beşinci galibiyetini elde etti. 

Takımımız maça Işıl Alben, Meltem Yıldızhan, Bria Hartley, Tilbe Şenyürek, Victoria Macaulay ilk beşiyle başladı. Karşılaşmaya 0-10’luk seriyle giren Sarayın Sultanları, maçın hemen başında elde ettiği üstünlüğü çeyreğin tamamına yansıtarak ilk çeyreği 9-24 önde kapadı. İkinci çeyreğe de verimli hücum performansına devam ederek giren ekibimiz çeyreğin ilk beş dakikasını 17-38 önde geçti. Macaulay ve Hartley’nin etkili oyununa Alperi ve Tilbe’nin eşlik etmesiyle farkı 21’e kadar çıkaran takımımız soyunma odasına 19-38 önde gitti. Üçüncü çeyreğin ilk beş dakikası geride kalırken takımımız 21-48 öndeydi. Çeyrek boyunca savunma ve hücumda rakibine geri dönüş fırsatı vermeyen ekibimiz son çeyreğe 31-57 önde girdi. Son çeyrekte genç oyuncularına şans veren Sarayın Sultanları karşılaşmadan farklı galip ayrıldı.

Maç kadrosunda yer alan 11 oyuncusuna da süren veren Galatasaray kadın basketbol takımında en skorer isim 14 sayı üreten Victoria Macaulay oldu. Tilbe Şenyürek ise hücumda 9 sayı - 13 ribaundluk performansıyla double double performansının ucundan döndü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0