Şener'in durumu belli oldu..

Galatasaray'da hafta sonu oynanılan Çaykur Rizespor karşılaşmasında ilk 11'de görev alan ve iyi performans sergilemesine karşın arka adalesinden talihsiz şekilde sakatlanan Şener Özbayraklı'nın durumu belli oldu. Tecrübeli futbolcunun kontrollerinin ardından 3 hafta takımdan ayrı kalması bekleniyor. 

Çaykur Rizespor maçında oldukça iyi oynayan ancak şanssız bir sakatlık geçiren Şener Özbayraklı'dan kötü haber geldi. Tecrübeli savunma oyuncusunun MR kontrollerinin ardından sakatlığının durumu belli oldu. Arka adalesinde yırtık tespit edilen Şener'in en az 4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Şener'in en büyük şansı ise ligde gelecek hafta oynanacak olan Gaziantep FK maçının ardından 2 hafta verilecek olan milli ara oldu. Milli arayı tedavi süreciyle geçirecek olan Şener'in en iyi ihtimalle ligin 12. haftasında Medipol Başakşehir karşılaşmasında kadroda olması bekleniyor.

Şener Özbayraklı bu sezon yaz kampında da iyi bir form grafiği sergilemesine karşın ayak tarak kemiğinde yaşadığı kırık nedeniyle yaklaşık 1 ay takımdan ayrı kalmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0