Yunus Mallı için transfer açıklaması!

Ara transfer döneminde kadrosunda önemli bir revizyon gerçekleştirecek olan Galatasaray'da bir süredir Yunus Mallı ismi gündemden düşmüyor. Teknik direktör Fatih Terim zamanında milli takıma kazandırılan ancak bu sezon Wolfsburg'da kulübeye mahkum olan yetenekli oyuncunun menajerliğini yapan amcası İlhan Mallı gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'a açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki oyuncunun menajeri İlhan Mallı, transfer iddialarına ilişkin olarak kendisine yöneltilen soruya "Yunus her an oynamaya hazır. Temsilciler Galatasaray adına bizimle temasa geçiyor ama bunu istemiyoruz. Yönetim bizle görüşmek isterse hazırız. Fatih Terim'i herkes biliyor. Yunus'u daha önce milli takıma kazandırdı. Önümüzdeki günler belirleyici olacaktır. Yunus'un sezon sonuna kadar düzenli olarak Türkiye'de forma giymesi, Avrupa Şampiyonası için de Şenol Güneş açısından önemli olacaktır. Wolfsburg'da yeni bir oluşum var. Teknik direktör yeni geldi. Sezon başlamadan önce yönetim Yunus'u göndermek istemediğini ve takımda tutmak istediğini bildirdi. Biz de kalmaya karar verdik. Yeni gelen teknik adam sisteminde 10 numara olmadan oynuyor. Yunus da ilgi ve alakayı görmedi. Bu da bizi rahatsız etti." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0