7DAYS EuroCup | Buducnost deplasmanından mağlup dönüyoruz


Galatasaray Doğa Sigorta, 7DAYS EuroCup D grubu 9.hafta maçında deplasmanda Buducnost VOLI Podgorica'ya konuk oldu. Baştan sona Buducnost'un üstünlüğüyle geçen karşılaşmada Cimbom rakibine 94-78 boyun eğse de son 16'ya kalmayı garantiledi. Maçın hikayesi ise şu şekilde:

Galatasaray Doğa Sigorta, karşılaşmaya Webster-Göksenin-Harrison-Poythress-Auguste ilk beşiyle başladı. İlk çeyrekte ilk basket ev Buducnost'tan gelirken skor, çeyrek ortalarına doğru 13-13 ile dengelendi. Ardından rakibinin hücumdaki rahatlığını bozamayan ekibimiz ilk çeyreği 27-22 geride kapattı. İkinci çeyreğe 7-0'lık seri ile fırtına gibi giren ev sahibi ekip Ertuğrul Erdoğan'a daha ikinci çeyreğin 1 dakika 14 saniyesi geride kalırken mola aldırdı. Yenilmez Armada moladan 6-0 ile dönse de rakibine sonrasında engel olamadı ve ilk yarı 55-40 sonuçlandı.

Galatasaray Doğa Sigorta, ikinci yarıya 8-0 ile fırtına gibi girse de Buducnost sonradan iyi reaksiyon verdi. Ev sahibi ekip farkı tekrar çift hanelere çıkardı ve üçüncü çeyrek 74-63 tamamlandı. Son çeyreğe de iyi bir başlangıç yapan ev sahibi ekip çeyreğin başında 6-0'lık seri yakaladı. Çeyreğin geri kalanında hiçbir reaksiyon gösteremeyen ekibimiz rakibine 94-78 boyun eğdi.

Takımımızda oyuncularımızın istatistikleri


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0