Arda Turan transfer iddialarını yanıtsız bıraktı!

Ara transfer döneminde Galatasaray’a dönüp dönmeyeceği büyük bir soru işareti olan ve hakkında bir çok haber çıkan Arda Turan bir süre daha gündemde kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Başakşehirli oyuncu bugün oynanılan Anadolu Efes - Maccabi Electra maçını saha içerisinde takip ederken, devre arasında yoğun ilgi gördü.

Anadolu Efes’in evinde oynadığı zorlu mücadeleyi yerinde takip eden editörlerimizin sorularını yanıtsız bırakan ve geri çeviren Arda Turan, bir taraftarın kendisine Ocak ayında Galatasaray’a bekliyoruz.” cümlesine “İnşallah” cevabını verdi. Tecrübeli oyuncu devre arasında taraftarlarla fotoğraf çekilirken, hem bizlerin hem de diğer basın mensuplarının transfer dedikodularına dair yöneltilen sorularına  cevap vermedi.

Sezon sonunda Barcelona ile sözleşmesi sona erecek olan 33 yaşındaki oyuncu bu sezon kiralık olarak forma giydiği Başakşehir kulübünde toplamda 12 resmi maçta görev aldı ve 297 dakika sahada kaldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0