Ariedo Braida geliyor!

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da idari kadroya da önemli bir takviye gelmek üzere.. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda İtalyan futbol adamı Ariedo Braida ile görüşen yönetim, deneyimli yöneticiyle yaptığı ilk görüşmeden olumlu sonuç aldı. 

İtalyan gazeteci Nicolò Schira'nın haberine göre; devre arasında kadrosunda önemli değişikliklere imza atacak olan Galatasaray'da idari kadroya da önemli bir isim eklenmek üzere.. Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda yeni yılda Barcelona'dan ayrılması beklenen İtalyan futbol adamı Ariedo Braida ile görüşüyor. Futbol danışmanı/sportif direktör olarak görev yapan Braida, klasik sportif direktör tanımının dışında oyuncu izleme ve altyapı operasyonları, kamp süreçleri, pazarlama gibi görevlerde de bulunuyor. 

73 yaşındaki Braida daha önce Milan'da görev yaparken teknik direktör Fatih Terim ile birlikte çalışmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0