Ayberk Olmaz: Kazanacağımızı düşünüyoruz.

7DAYS EuroCup D Grubu'nun son hafta maçında  Asseco Arka Gdynia'yı konuk edecek olan Galatasaray Doğa Sigorta'da karşılaşma öncesinde Ayberk Olmaz ve Alex Poythress, GS TV'ye konuştu. İki oyuncunun açıklamaları şu şekilde... 

Ayberk Olmaz: Kazanacağımızı düşünüyoruz. 
Gruptan çıkmayı garantilediğimiz için bu konuda biraz daha rahatız. Kendi sahamızda zor kaybeden bir takım olduğumuz için özgüvenliyiz. Büyük ihtimalle bu maçı da kazanacağımızı düşünüyoruz. Yine de bir maça çok rahat çıktığımızda da neler olabileceğini gördük. Özellikle son maçımızda Arel Üniversitesi Büyükçekmece'ye karşı. O yüzden kazanıp rahat bir şekilde Frutti Extra Bursaspor maçına hazırlanmak istiyoruz.

Alex Poythress: İyi bir rakibe karşı oynayacağız.
İyi bir rakibe karşı oynayacağımızı biliyoruz. Bu sebeple maça iyi başlamamız gerekiyor. Konsantrasyonumuzu kaybetmeden, %100 odaklanmış bir şekilde başlamamız lazım. İşimize bakıp bundan sonra her maça tek tek bakarak oradaki durumumuzu göreceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0