Belhanda'nın menajeri görüşmeye çağrıldı!

Galatasaray'da geldiği günden beri tartışmaların odağında olan ve bu sezon gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Younes Belhanda sorunu devre arasında devam edecek gibi görünüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in gözünden düşen Faslı yıldızın takımdan ayrılmaya sıcak bakmadığı ve bu nedenle de kendisine gelen teklifleri geri çevirdiği iddia edildi.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Ocak ayında takımdan gönderileceği iddia edilen ve bazı Arap kulüplerin Galatasaray’ın kapısını çaldığı belirtilen Younes Belhanda’nın transfer işi kangrene bağlamış durumda.. Dün gece 5-0'lık sonuçla biten PSG maçından sonra yayıncı kuruluşa verdiği röportajda “1,5 yıl daha buradayım.” diyerek camiaya açık bir mesaj gönderen Faslı futbolcunun yıllık 3.3 milyon Euro’luk maaşını bırakıp gitmeyeceği öğrenilirken, Belhanda’nın kendisiyle ilgilenen Arabistan kulüplerine kapılarını kapattığı iddia edildi. Galatasaray’dan ayrılırsa Avrupa kulüplerinden birine boy göstermek isteyen 29 yaşındaki orta sahanın yüksek maaşı böylesi bir transferin önüne geçerken, sarı kırmızılı yönetimin oyuncunun menajeri William D’Avila ile görüşerek devre arasında ayrılık için formül arayışlarına koyulduğu anlaşıldı.

Bu sezon 15 maçta sadece 2 kez penaltıdan gol atan Younes Belhanda, hemen hemen her maçta taraftarların büyük tepkisini toplarken, oyuncunun aslında bu olumsuz durumu çok da umursamadığı kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0