Devre arası kamp programı açıklandı!

Cumartesi günü Antalyaspor ile evinde oynayacağı karşılaşmanın ardından Süper Lig'de ilk yarıyı noktalayacak olan Galatasaray'ın devre arasında gerçekleştireceği kamp çalışmalarının detayları belli oldu. Katar'da özel bir turnuvaya katılacağı iddia edilen Fatih Terim'in öğrencileri, devre arasında İstanbul ve Antalya'da olmak üzere 2 etap kamp çalışması yapacak.

Resmi siteden yapılan açıklamada; Galatasaray futbol takımının devre arası kamp programı resmen açıklandı. Antalyaspor ile oynanacak karşılaşmanın ardından 4 Ocak Cumartesi gününe kadar izinli olan takımımız Florya'da toplanacak ve 10 Ocak'a kadar çalışmalarını burada sürdürecek. 10 Ocak sabahı Antalya'ya hareket edecek olan Galatasaray, aynı gün Antalya'da kamp yapacağı Sueno Hotels Golf Belek'te hazırlık maçında Altay ile karşılaşacak. Takımımız ertesi gün 11 Ocak günü yine aynı tesislerde Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turunda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, karşılaşma programının federasyon tarafından resmen açıklanmasının ardından 14-15 Ocak tarihlerinde Rize'ye hareket edecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0