Efe Güven: Mücadeleden dolayı tüm takımı kutluyorum..

Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonun 8.haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe Öznur Kablo karşısında başabaş bir oyun ortaya koyan ancak maçtan 69-66 mağlup ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Efe Güven açıklamalarda bulundu.

Mücadele anlamında bütün oyuncularımı can-ı gönülden kutluyorum. Ellerinden gelen en iyi mücadeleyi böyle bir deplasmanda gösterdiler. Ama biz burada deplasmandaymışız gibi oynamıyoruz, rahat oynuyoruz, rahat bir basketbol sergiliyoruz. Her ne kadar bizi ve hakemleri baskı altına almaya çalışan bir atmosfer olsa da biz bu baskının altına girmiyoruz ve basketbolumuzu yansıtmaya çalışıyoruz. Sahada doğruları yapmaya çalışıyoruz. Evet, ufak tefek hatalar yaptık ve bu hataların cezasını çektik. Maçı kazanabileceğimiz noktaya geldik. Maçı kazanacağımız pozisyonlar geldi. Ve ortada tartışmalı pozisyonlar var. Bunları bir tekrar izlemek gerekiyor. Ben de bir tekrar görmek istiyorum. Maç içerisinde bazı pozisyonlara tam hakim olamıyorsunuz açınızdan dolayı. Ama oyuncularımı tebrik ediyorum. Eksiklerimize rağmen çok iyi bir mücadele koyuyorlar,  Avrupa'dan elenmenin üzüntüsüne karşın ligde böyle bir maçta büyük bir reaksiyon gösterdiler. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum ama skordan dolayı üzgünüz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0