Efe Güven: Taraftarımızın desteğiyle kazandık!

Galatasaray'ın, Beşiktaş TRC İnşaat'ı 83-67 mağlup ettiği Herbalife Nutrition KBSL mücadelesi sonrası Başantrenörümüz Efe Güven açıklamalarda bulundu. Derbide kazanmanın önemli olduğunu belirten Güven, oyuncularını tebrik etti. Efe Güven'in açıklamaları şu şekilde...

Bugün çok güzel bir atmosferde taraftarımızın desteğiyle kazandık. Maçın başından itibaren oyunu kontrol eden taraf bizdik. Üçüncü çeyrekte zaman zaman konsantrasyon anlamında eksiklikler yaşasak da farkı hep belirli bir noktada tutmayı başardık. Lig için önemli bir galibiyetti. Hafta içi kaybettiğimiz Sepsi mücadelesinin moral bozukluğunun ardından derbide kazanmak önemliydi. O maçın verdiği üzüntü devam etse de biz önümüze bakıyoruz. Bugün hemen hemen her oyuncudan aldığımız katkı da değerliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0