Emre Mor'dan özeleştiri: Ben de farkındayım!

Sezon başında Celta Vigo'dan kiralanan ancak gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan genç oyuncu Emre Mor kişisel sosyal medya hesabından beklenmedik bir paylaşım yaptı. Galatasaray formasıyla gösterdiği performansın yeterli olmadığının farkında olan Mor, hakkında çıkan haberlere de değindi. 22 yaşındaki oyuncunun kişisel hesabından yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde..

Son zamanlarda hem bireysel olarak hem takım olarak da zor bir dönem geçirdik. Kendi performansımın iyi olmadığının da farkındayım. Takımın daha güçlü geri döneceğine ve güzel günlerin yakın olduğuna inanıyorum. Sizlerin güvenini kazanmak ve beklentisini karşılamak için çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Adımın geçtiği saha dışı haberler gerçeği yansıtmıyor. Artık ağzımı açmadığım her konu sizin için doğru olduğu anlamına gelmemeli. Ben sadece futboluma konsantreyim. Bu takım için bir şeyler başarmaktan asla geri durmayacağım!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0