EuroCup Women | Galatasaray son çeyrekte açıldı!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, EuroCup Women E Grubu'ndaki altıncı ve son maçında Artego Bydgoszcz takımını konuk etti ve parkeden 85-76'lık skorla galip ayrıldı. Bu galibiyetle Sarayın Sultanları grubu 3 galibiyet ve 3 mağlubiyetle tamamladı.

Galatasaray maça Işıl Alben - Sinem Ataş - Bria Hartley - Victoria Macaulay - Dragana Stankovic beşiyle başladı. Karşılıklı basketlerle iki tarafın da farkı açamadığı bir oyunla geçen ilk 10 dakika 22-21'lik üstünlüğümüzle sona erdi. İkinci çeyrekte oyundan düşen Galatasaray, soyunma odasına 38-35 geride girdi.

Üçüncü çeyrekte rakibimiz farkı 12'ye kadar çıkarsa da mücadeleyi bırakmayan Cimbom, farkı tek hanelere indirdi ve son çeyreğe 61-58 geride girdi. Son çeyreğe müthiş başlayan Galatasaray, skor üstünlüğünü ele alırken farkı da açtı ve parkeden 85-76 galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Cimbom grubu 3 galibiyet - 3 yenilgi ile tamamladı. 

GRUPTAN ÇIKMA ŞANSI SÜRÜYOR
Galatasaray bu galibiyetle gruptan çıkma şansını sürdürdü. bir sonraki tura çıkma şansını sürdürdü. 5 Aralık'ta diğer grupların son maçlarının oynanmasının ardından ortaya çıkacak averaj sıralamasına göre takımımızın EuroCup'ta yola devam edip etmeyeceği belli olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0