EuroCup'ta top 16'daki rakipler belli oldu!

Resim
7 DAYS EuroCup'ta D grubunu Unicaja Malaga'nın ardından ikinci sırada bitiren ve Top 16'ya kalan Galatasaray Doğa Sigorta'nın ikinci turdaki grubu ve rakipleri belli oldu. Yenilmez Armada, EuroCup'ın Top 16 etabında G grubunda yer alacak. 

7 DAYS EuroCup'ta oynanan son maçlarla birlikte ilk tur gruplarının sonuna gelindi. İlk turda D grubunda yer alan Galatasaray Doğa Sigorta, grubu 6 galibiyet - 4 mağlubiyet ile 2. sırada tamamladı ve Top 16'ya yükseldi. Yenilmez Armada daha önce şampiyonluğa ulaştığı EuroCup'ın Top 16 etabında G grubunda yer alacak. Sarı-kırmızılılar bir üst tura yükselebilmek için C grubunu lider tamamlayan Unics Kazan, A grubunu 3. sırada bitiren Monaco ve B grubunu 4. bitiren Rytas Vilnius ile mücadele edecek. 

İLK İKİ SIRAYI ALAN ÇEYREK FİNALE YÜKSELECEK
Son 16 Turu maçları 8 Ocak - 4 Mart tarihleri arasında oynanacakken grupta ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Galatasaray, 2016 yılında Ergin Ataman yönetiminde EuroCup'ta şampiyonluğa ulaşırken 2018'de turnuvaya Top 16'da veda etmiş, geçen sezon ise ilk turda elenmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0