Falcao en güçlü haliyle dönecek!

Galatasaray'da sezon başında büyük beklentilerle takıma katılan ancak Paris SG maçında sakatlanarak uzun süredir takımdan ayrı kalan Radamel Falcao için hem teknik heyet hem de sağlık ekibi adeta ince eleyip, sık dokuyor. Takımdan ayrı saha çalışmalarına başlayan Kolombiyalı yıldızın en güçlü şekilde dönmesi için teknik direktör Fatih Terim sürekli olarak oyuncusuyla iletişim halinde...

Sporx'te yer alan habere göre; sezon başında büyük umutlar ve büyük bir maliyetle transfer edilen Radamel Falcao sakatlık sürecinden dolayı büyük bir hayal kırıklığı yarattı. İspanya'daki tedavi süreci sona eren ve İstanbul'da takımdan ayrı çalışmalara başlayan Radamel Falcao için sağlık kurulu ile özel bir toplantı yapıldı. Madrid'deki doktoruyla sürekli görüşme halinde olan Galatasaray Sağlık Kurulu, yıldız oyuncuyu bir dizi testlere tabii tuttu. Falcao'nun durumu hakkında teknik direktör Fatih Terim'le de görüşlerini paylaşan ekip, kondisyoner Bartali'nin hazırladığı özel program dahlinde yıldız oyuncuyu en güçlü haliyle sahalara hazırlıyor. 

Fizyoterapist eşliğinde çalışmaları sürdüren Falcao'yu ligin 15.haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan Ankaragücü maçının kadrosuna dahil etmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı teknik heyet, Kolombiyalı futbolcuyu minimum risk altında tutarak sezonun ikinci yarısına tam performansla hazırlayacak. Sezonun ilk yarısının geri kalan 4 haftasında da Radamel Falcao'yu iyileşse dahi ilk 11'de görevlendirmeme düşüncesinde olan sarı-kırmızılı teknik heyet, Kolombiyalı futbolcu ile de bire bir özel görüşmelerini sürdürüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0