Falcao formasını geri istiyor!

Galatasaray'da sezon başında transferi büyük yankı uyandıran ve neredeyse tüm dünya spor basınında manşet olan Radamel Falcao yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre takımdan ayrı kalmıştı. İstanbul ve Madrid arasında mekik dokuyarak tedavi sürecini tamamlayan Kolombiyalı yıldız oyuncu en kısa sürede formasını geri almak için ekstra çalışmalarını sürdürüyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Falcao formasını geri kazanmak için adeta canla başla savaşıyor. 33 yaşındaki yıldız oyuncu sezon başında transfer süreci uzadığı için sezon başında iyi bir hazırlık dönemi geçirememişti ancak taraftarın sevgisine karşılık verebilmek amacıyla sahaya erken çıktı ve kendisini çok zorlayınca sakatlandı. 1 Ekim'de oynanılan Paris SG maçında sakatlanan Falcao, o günden itibaren formasından uzakta.. Ancak artık bir an evvel geri dönmek istiyor ve tedavi sürecinde oldukça katı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Tedavi süresince sosyal medyada paylaşım dahi yapmayan Falcao, döndüğü günden beri Florya'da tesislere en erken giren ve en son çıkan isim oldu.

GÜNDE 6 SAAT ÇALIŞIYOR
Günde 6 saat çalışma yapan Falcao, bir an önce formasına kavuşmanın hayalini kuruyor. Durumu hakkında teknik direktör Fatih Terim ile de görüşe  Kolombiyalı golcüyü teknik heyet en verimli şekilde kullanmak için, yüzde 100 hazır olmadan sahaya sürme fikrine karşı.. Her şeye rağmen 33 yaşındaki futbolcunun, hafta sonundaki Alanyaspor maçının kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor. Süre alıp almayacağına ise doktorlarla yapılacak son görüşmeden sonra karar verilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0