Fatih Terim: Hayatımızın en kötü performansı..

Fatih TerimŞampiyonlar Ligi A grubu 6. maçında Paris Saint-Germain'e farklı mağlup olan Galatasaray'da karşılaşmanın ardından teknik direktörümüz Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Sorumlunun kendisi olduğunu ifade eden Terim, Ocak ayında değişim olacağını da söyledi. Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde..

Bizim için acı bir veda oldu. Böyle olmasaydı iyi olurdu. Umarım ki acı vedalardan iyi ve güzel hikayeler çıkarırız. Bizden iyiler, bunu kabul edelim, bunu bir şekilde söylüyoruz. Sikletimiz farklı bu sene, bunu kabul edelim. Hayatımızın en kötü performansını sergiliyoruz, bunu da açıkça söylüyoruz. Galatasaraylılar halimden, tavrımdan, söylemlerimden anlamışlardır. Önemli isimler aldınız dediğinizde umarım cisim de aynı olur demiştim. Dönelim, önemli maçlarımız var. O dönemi taraftarımızın yardımıyla bir geçelim hayırlısıyla. Birtakım şeyleri değiştirmezsek sıkıntı olur Galatasaray için. Bugün de yarın da.. Oyuncuları şikayet etmiyorum ya da suçlamıyorum. Bir sorumlu varsa, benim. Bir şey varsa hata benimdir, ben yanlış yapmışımdır. Oyuncularımın suçu yok. Kapasitemiz bu kadar. Bunu çok güzel bir hikayeye çevirmek, Allah izin verirse, artık bizim boynumuzun borcu.. Hayırlısıyla ligi, geçen seneki gibi puan farkı olmadan bitirelim. Ondan sonra bir yere varacağız zaten. Bugüne kadar hep vardık. Güzel de hikayeler çıkardık. Şimdi de çıkarabiliriz. Neden çıkarmayalım? Galatasaray hep yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0