Fatih Terim: Kazandığımız 3 puan çok önemli..

Alanyaspor karşısında sahadan Younes Belhanda'nın golüyle sahadan galibiyetle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bugün bizi herkesin hoş görmesi lazım, bu sezon 1-0'dan sonra o kadar çok gol yedik ve o kadar çok 1-1 oldu ki, buradaki bir kırılma puanının bize çok pahalıya patlayacağı çok açıktı. O yüzden oyuncularımızın bazı hatalarını hoş görmemiz gerekiyor. Genel olarak isteyen, oynayan bir takım vardı. Alanyasporu tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Biz de takım olarak hem iyi kapandık, hem iyi çıktık. Bazı pozisyonlar yada pozisyon adayları bulduk ancak sonuçlandıramadık. Atamadı, kaçırdı, tuttu gibi konulara bakmak yerine kazandığımız 3 puana bakmak istiyorum. Dediğim gibi, o kadar çok sıkıntı yaşadık ki.. Bugün bu puanı kazanmak önemliydi.

Fizik olarak takım iyi duruma geliyor ancak bir gün bile kafamızı kaldıramadık. Hep bir eksilme oldu. Şimdi mesela Falcao'yu güçlendireceğiz, Seri yoruldu onun yerine Taylan oynar mı diyoruz. Santrafor oynatıyoruz, santrafor değil. Stoper oynatıyoruz, stoper değil. Allah'a şükür oynayan çocuklar utandırmıyorlar. Tam takım olduğumuz zaman iyi işler yapacağız. Daha da iyi olacağız. 

Adem Büyük ile henüz konuşma fırsatım olmadı, prosedürleriniz buna izin vermiyor. Flaşa gel, basın toplantısına git. Sonra ceza yiyoruz. Adem bu tip sakatlıkları kaldırabilecek düzeyde bir isim, bende o sakatlığın uzun sürmesini istemem. Zaten yok, en olmayan yerimiz Adem'in bölgesi. Umarım ciddi değildir. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0