Galatasaray'ın gündeminde Cunha var..

Ara transfer döneminde kadrosunda büyük bir revizyon gerçekleştirecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hücum hattına da takviye yapmak için ekibiyle çalışıyor. Florin Andone'nin sakatlığına göre Rumen oyuncuyla yolları ayırması gündemde olan Galatasaray'da gündeme gelen isim Leipzig'in genç yıldız adayı Matheus Cunha oldu.

Akşam gazetesinin haberine göre; devre arasında hücum hattına takviye arayışında olan Galatasaray, bu sezon Leipzig'de yeteri kadar forma şansı bulamayan Matheus Cunha'yı yakından takip ediyor. 2018 yılında 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Leipzig'e transfer olan genç oyuncu istediği süreleri alamamaktan şikayetçi.. Aradan geçen 1,5 yılın ardından özellikle bu sezon Leipzig'de yeteri kadar şans bulamayan Brezilyalı futbolcunun Ocak ayında kulübünden ayrılma kararını hocası ve yönetime iletirken 20 yaşındaki yıldız için Galatasaray'ın devreye girdiği öğrenildi. Bundesliga ile Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon toplamda 10 maçta görev alan Matheus Cunha sadece 1 asist yapabilirken, genç yeteneğin sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediği ve sarı kırmızılı ekibe sıcak baktığı belirtildi.

WERNER VE POULSEN VARKEN OYNAMADI
Geçtiğimiz sezon Real Betis'in kapısından dönen Matheus Cunha'nın şampiyonluk yarışının içinde bulunan, devler liginde boy gösteren bir takım içerisinde yer almayı kafasına koyduğu anlaşılırken ilk resmi görüşmede Bruma transferinde iyi ilişkiler kurulan Leipzig'in herhangi bir sorun çıkarmayacağı bildirildi. Coritiba alt yapısında yetişen Matheus Cunha sezon başında Leipzig ile Galatasaray arasında oynayan hazırlık maçının 72.dakikasında oyuna girmişti

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0