Galatasaray için Bruno Wilson iddiası!

bruno wilson
Ocak ayına kısa bir süre kala Galatasaray'da transfer çalışmaları hızlandı. Christian Luyindama'nın sakatlığı sonrasında kadrosuna bir stoper takviyesi yapmak isteyen Cimbom, aradığı ismi Portekiz'de buldu. Galatasaray'ın Bruno Wilson'ı istediği iddia edildi.

Portekiz'in önde gelen yayın organlarından olan O Jogo'da yer alan habere göre; Galatasaray, Tondela'da forma giyen Portekizli stoper Bruno Wilson için temasa geçti. Cimbom, Portekiz kulübünden oyuncunun bonservis şartlarını öğrenmek için yazı yolladı. Portekiz ekibinin Wilson'ı satmaya sıcak baktığı ve uygun bir bonservis bedeli belirleyecekleri ifade edilirken Wilson'a İtalya'dan da bazı taliplerin olduğu iddia edildi. 

BRUNO WILSON KİMDİR? 
Sporting Lizbon altyaspından yetişen Bruno Wilson, 1.92 boyunda ve sağ ayaklı bir stoper. Geçen sezon Braga B takımında yer alan Wilson, sezon başında bedelsiz şekilde Tondela'ya transfer oldu. Bu sezon 15 maçta forma giyen Wilson, 1 kez gol sevinci yaşadı. 22 yaşındaki stoperin takımıyla 2022 yılına kadar sözleşmesi yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0