Galatasaray için Mertens iddiası!

Dries Mertens
Bu sezon da Süper Lig'de şampiyon olarak 23. kez mutlu sona ulaşmak isteyen Galatasaray, gelecek yıl için de transfer çalışmalarına başladı. Finansal Fair Play kapsamında önceliği sözleşmesi bitecek olan oyunculara veren Cimbom için İtalya'dan bomba bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlarken öncelik sözleşmesi bitecek olan oyunculara verildi. Cimbom birçok yıldızı gözüne kestirirken İtalyan'dan heyecan yaratan bir iddia ortaya atıldı. İtalyan gazeteci Nicolò Schira'nın haberine göre; Galatasaray, Napoli ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Dries Mertens ile ilgileniyor. Haberde yıldız futbolcunun Napoli ile sözleşmesini uzatmayacağı ve takımdan ayrılacağı da ifade edildi.

Dries Mertens

INTER VE DORTMUND DA MERTENS'İ İSTİYOR
Schira'nın iddiasına göre; Dries Mertens için Serie A ekiplerinden Inter ve Bundesliga'dan Borussia Dortmund da devrede. İki kulüp de 32 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmak isterken Mertens'in İtalya'dan ayrılmak istemediği ve bu yüzden Inter'e daha yakın olduğu ifade edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0