Galatasaray ve Fenerbahçe, Chuba Akpom ile ilgeniyor!

Chuba Akpom
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının bitimine 4 hafta kala takımlar bir yandan şampiyonluk mücadelesini sürdürürken diğer yandan da ligin ikinci yarısı için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin PAOK forması giyen 24 yaşındaki forvet Chuba Akpom ile ilgilendiği iddia edildi.

Galatasaray'da Florin Andone'nin sakatlığı sonrasında ligin ikinci yarısı için forvet arayışı başladı. Çalışmalarına tam gaz devam eden Cimbom, ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Akşam gazetesinin haberine göre; Galatasaray ve Fenerbahçe, PAOK forması giyen 24 yaşındaki golcü forvet Chuba Akpom ile ilgileniyor. Golcü futbolcuyu Fiorentina ve Werder Bremen’in de takip ettiği de bildirildi. Arsenal’in alt yapısından yetişen başarılı golcü bu sezon PAOK formasıyla 15 maçta 3 gol attı. Akpom’un kulübü ile olan sözleşmesi 2021’in Haziran ayında bitiyor. Akpom’un piyasa değeri 3 milyon euro.

Chuba Akpom

CHUBA AKPOM KİMDİR?
İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'in alt yapısında yetişen Chuba Akpom, Brendford, Coventry City, Not. Forest, Hull, Brigton ve St Truiden gibi takımlara kiralandı. İngiliz futbolcu 2018 yılında Yunanistan ekibi PAOK'a 1 milyon euro karşılığında satıldı. Yunan ekibi ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Chuba Akpom, bu sezon 15 karşılaşmada 3 kez gol sevinci yaşadı. Golcü futbolcu, U16, U17, U19, U20 ve U21 İngiltere Milli Takım formalarını da terletti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0