Galatasaray'da değişim 1 ay sonra!

Paris deplasmanında aldığı ağır mağlubiyetle Avrupa Kupaları defterini kapatan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim uzun zamandır dile getirdiği revizyon planını tamamladı. Paris dönüşünde kurmaylarıyla toplantılar yapan İmparator, devre arasında gerçekleştirmek istediği hamleleri de yönetime bir rapor halinde sunacak. Galatasaray'da ilk plan hiç kuşkusuz takımın mücadele gücünü arttırmak ve tempolu bir takım yaratmak! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da gözler devre arasında yapılacak olan transferlere çevrildi. Teknik direktör Fatih Terim, tüm planlarını ve transfer listesini sezonun ikinci yarısında tempolu, hızlı ve mücadeleci bir takım oluşturmaya yönelik yapıyor. Cim Bom kanatları Onyekuru ile Emre Kılınç, forvet arkasını da Mert Hakan’la takviye etmeye hazırlanıyor. Onyekuru için daha önce Monaco ile 1.5 yıllık kiralama anlaşmasını sağlayan Galatasaraylı yetkililer, seon sonu için prensip anlaşmasına vardığı Emre ve Mert Hakan’ı da bonservisleriyle renklerine bağlamayı planlıyor.

İKİNCİ PLAN ORTA SAHAYA
Planın ikinci aşamasında hedefte Celta Vigo ile bağlarını koparmaya hazırlanan Okay Yokuşlu ve Türk takımlarının radarına giren Badou Ndiaye var. Okay’ın bonservisiyle, Ndiaye’nin yine kiralanması düşünülüyor.

SAVUNMA HATTI SİL BAŞTAN!
Defansta da önemli değişiklikler olacak. Sağ bek Mariano’nun yerine Linnes kadroya alınacak. Nagatomo’nun yerine de Ricardo Rodriguez düşünülüyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mariano ve Nagatomo için gelecek tüm teklifler değerlendirilecek. Stoper takviyesi için ise; sezonu kapatan Luyindama’nın boşluğunu doldurabilecek birisi aranıyor. Radamel Falcao ve Florin Andone'nin son fiziksel durumlarına göre hücuma da takviye yapmayı planlayan Galatasaray'da  sezon başında Club Brugge'a kiralanan ancak sıkıntılar yaşayarak kadro dışı kalan Mbaye Diagne'nin de devre arasında dönmesi ihtimaller arasında yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0