Galatasaray'da transfer çalışması hızlandı!

Süper Lig'de bu yıl geçtiğimiz 2 sezonun aksine kötü bir performans gösteren Galatasaray, Ocak ayında kadrosuna yapacağı takviyelerle bu yıl da şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Cimbom'da transfer çalışmaları şimdiden başlarken istenen oyuncularla anlaşma da sağlandı.

Galatasaray'da Ocak ayı için transfer listesinin ilk sırasında Henry Onyekuru yer alırken Cimbom yıldız futbolcuyla da kulübü Monaco'yla da her konuda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar Onyekuru'nun yanı sıra lig lideri Sivasspor'da oldukça etkili bir performans gösteren Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ı da istiyor. A Spor'dan Savaş Çorlu'nun haberine göre; Galatasaray, Sivasspor ile sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan başarılı futbolcular Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Cimbom iki oyuncuyu da Ocak ayında kadrosuna katmak isterken Sivasspor'a iki milyon euro teklif edecek. Yiğidolar bu teklifi kabul ederse Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş, Ocak ayında sarı-kırmızılı formayı giyecek.  

SOL BEKE RODRİGUEZ
Galatasaray'da bu sezon Yuto Nagatomo istenilen performansı gösteremezken sarı-kırmızılılar sol beke istediği ismi Milan'da buldu. Cimbom, Milan forması giyen İsviçreli yıldız futbolcu Ricardo Rodriguez'i 1.5 yıllığına kiralamak istiyor. Tecrübeli sol bekin menajeri de yaptığı açıklamada Milan yönetimi ile görüştüklerini ve takımdan ayrılmak için izin istediklerini ifade ederken iddiaları doğruladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0