Henry Onyekuru gemileri yaktı geliyor..

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonluğunda büyük katkısı bulunan Henry Onyekuru takımı Monaco'da zor günler geçiriyor. Genç oyuncu yaşadığı sorunlar nedeniyle altyapıyla idmanlara çıkarken oyuncunun sarı kırmızılı ekibe transferine kesin gözüyle bakılıyor.

Sabah gazetesinin haberine göre; Sezon başında Galatasaray'ın da istemesine rağmen hem Henry Onyekuru hem de bonservisini elinde tutan Everton, Monaco'nun teklifini kabul etmişti. Ancak zaman Galatasaray'ı haklı çıkardı. Fransız ekibinde sadece 4 maça çıkan ve 1 asist katkısı yapabilen Nijeryalı oyuncu, hocası Leonardo Jardim ile de arası bozulunca rezerv takıma gönderildi. Onyekuru, altyapıda hazırlıklarına devam ederken tüm çalışmalarını da ligin 2. yarısında Galatasaray'da eski günlerine dönmek üzere yapıyor.

EVİNDE YİNE SERİ PEŞİNDE
Süper Lig'de evindeki yenilmezlik serisini Başakşehir maçı ile kaybeden Galatasaray, yeni seriye başlamak için Alanya maçına odaklandı. Ligde önümüzdeki 5 haftada 4 maçını iç sahada oynayacak olan sarı-kırmızılılar, alacağı galibiyetlerle de zirveye tırmanmanın hesapları içinde. Bugün saat 20.00'de Türk Telekom Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Kupa maçında yedek oyuncuların kötü performansı sonrasında as oyuncularına dönecek olan Terim, Belhanda ve Nzonzi'ye forma verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0