Lemina'nın durumu belirsiz..

Bu sezon sakatlıklardan dolayı canı yanan Galatasaray'da son olarak Mario Lemina sakatlığı sebebiyle Trabzonspor maçını tamamlayamadı. Gabonlu oyuncu ilk yarıda adalesinde bir ağrı hissederken, ilk yarının ardından kenara geldi. Sakatlıktan yeni çıkan ve form grafiği yükselen yıldız oyuncunun durumu teknik heyetin canını sıktı..

Sezon başından beri çeşitli sakatlıklardan dolayı önemli oyuncularından mahrum kalan Galatasaray'da deplasmanda oynanılan Trabzonspor karşılaşmasında son olarak Mario Lemina da sakatlanan isimler arasına katıldı. Sezon başında fizik olarak hazır olmadığı için sıkıntı yaşayan ve sakatlığını atlattıktan sonra yükselen form grafiğiyle takımın önemli isimlerinden birisi olan Lemina, derbinin 20. dakikasında arka adalesinden sakatlandı. Bir süre sonra kendisini yere bırakan ve sağlık ekibinin müdahalesi sonrasında oyuna devam eden yıldız oyuncu ilk yarının sona ermesiyle birlikte yerini Jimmy Durmaz'a bıraktı. Maç sonrası yapılan ilk kontrollerde Lemina'nın arka adalesinde çekme/kasılma meydana geldiği tespit edildi ancak detaylı MR tetkiklerinin ardından sakatlığının ciddi olup - olmadığı anlaşılaşacak.

Galatasaray'da bu sezon aşil tendonundan sakatlanan Radamel Falcao'nun yanı sıra arka adalesinde yırtık tespit edilen Şener Özbayraklı, diz çapraz bağlarında esneme meydana gelen Florin Andone ve milli takımda çapraz bağlarını kopartan Christian Luyindama sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı kalan önemli isimler oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0