Lyon, Steven Nzonzi'ye talip!

Galatasaray'da antrenmandaki disiplinsiz tavırları nedeniyle kadro dışı bırakılan ve devre arasında yolların ayrılması planlanan Steven Nzonzi'ye ülkesinden talip çıktı. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon, Nzonzi'yi kadrosuna katmak istiyor. 

Fransız basınından Le Parisien'e göre; Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon, Steven Nzonzi'yi kadrosuna katmak istiyor. Lucas Digne ve Thomas Lemar'la da ilgilenen Fransız ekibinin Galatasaray ile sözleşmesini devre arasında feshetmesi beklenen tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için harekete geçtiği ifade edildi. 

JUNINHO SİNYALİ VERDİ 
Lyon Sportif Direktörü Juninho da söz konusu transfer hakkında ipuçları verdi. Juninho, "Ocak ayında transfer etmek istediğimiz oyuncular var ve bu isimler üzerinde çalışıyoruz. Sol bek, defansif orta saha ve kanat oyuncusu almayı planlıyoruz. Ancak devre arası transferinde kesinlikle hata yapma lüksümüz yok" ifadelerini kullandı. Steven Nzonzi'nin sözleşmesinin feshedilmesi halinde Juninho'nun Roma ile görüşmelere başlaması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0