Mariano'nun menajeri görüşmeye çağrıldı!

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mariano'nun devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Brezilyalı oyuncunun menajeri Marcelo Robalinho yönetim tarafından İstanbul'a davet edildi. Teknik direktör Fatih Terim'in planları arasında yer almayan 33 yaşındaki savunmacı için gelen tüm tekliflerin değerlendirilme kararı alınmıştı! 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim devre arasında gerçekleştireceği operasyonu biraz daha öne çekmiş görünüyor. Kötü giden takımında revizyona gidecek olan Terim'in planlarında yer almayan Mariano'nun yerine devre arasında Martin Linnes'in kadroya dahil edilmesi beklenirken, deneyimli oyuncunun menajeri İstanbul'a çağrıldı. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Brezilyalı savunma oyuncusu için gelecek tüm teklifleri değerlendireceğini oyuncunun menajerine açıklayan yönetimin, ayrıca teknik heyetin kararı doğrultusunda Mariano ile yola devam etmeyi düşünmediklerini ve oyuncusuna kulüp bulmasını isteyecek.

Mariano bu sezon forma giydiği 19 resmi maçta gol yada asist katkısı veremedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0