Neşter daha geniş çaplı vurulacak!

Sezon başında son dönemlerin en iyi kadrosunu kurmasına karşın sahada istediği sonuçları almaktan bir hayli uzak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim devre arasında yapacağı operasyonu şekillendirdi. Deneyimli teknik adam yalnızca A takım değil, rotasyondaki isimlerle ilgili de radikal kararlar aldı.

Sporx'te yer alan habere göre; Galatasaray'da devre arası yapılacak revizyonun sınırları giderek genişliyor. Son olarak kupada TFF 2.Lig ekiplerinden Tuzlaspor karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyarak sahadan 2-0 mağlup ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim adeta küplere bindi. Maç sonunda "bazıları formayı istemiyor." şeklinde sert şekilde eleştirilerde bulunan deneyimli teknik adamın Ocak ayında yapacağı operasyon sadece as takımla sınırlı kalmayacak. Verilen şansı kullanamayan yedekler için de radikal kararlar alınacak.

SELÇUK'A ŞANS YOK
Bu kapsamda sezon başında 1 senelik sözleşme yapılan Selçuk İnan’a artık şans verilmeyecek. Sarı-kırmızılılarda bu sezon aşamaya kaydedemeyen genç futbolcu Yunus Akgün de gözden düştü. Yunus’un da devre arasında bir takıma kiralanması gündeme alındı.

EMRE'Yİ DE SİLDİ
Sarı-kırmızılılarda Emre Mor ve Jimmy Durmaz konusunda da yine önemli kararlar alındı. Her iki oyuncunun da verilen şansları bir türlü kullanamaması nedeniyle devre arasında gönderilmeleri gündeme geldi. Özellikle Emre Mor konusunda büyük hayal kırıklığı yaşandığı ve genç futbolcuyla yolların ayrılabileceği belirtildi.

JEAN MICHAEL SERI LİSTEDE
Tuzlaspor maçında Seri’nin performansı da rahatsızlık yarattı. Büyük umutlarla kadroya katılan ancak beklentilerin altında kalan Fildişili futbolcuya devre arasında “İstersen gidebilirsin” mesajı verilecek. Galatasaray’da sezon başından bu yana gösterdikleri performans sonrasında takımın yıldız isimleri Belhanda, Feghouli, Mariano, Nzonzi gibi as oyuncuların da üzeri çizilmiş ve devre arasında bu futbolcularla yolların ayrılması için çalışmalar başlamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0