Nzonzi yerine 2 isim!

Ocak ayında kadrosunda önemli bir revizyona gidecek olan Galatasaray’da kadro dışı kalan Steven Nzonzi için Roma kulübüyle de pazarlıklar sürüyor. Fransız oyuncunun sözleşmesini feshetmeye hazırlanan yönetim İtalyan ekibiyle yeni bir anlaşmanın eşliğinde.. 

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da transfer rotası İtalya'ya kaydı. Disiplinsiz davranışları nedeniyle Steven Nzonzi'yi kadro dışı bırakan sarı-kırmızılı ekip bu oyuncu üzerinden bir taşta iki kuş vurmayı planlıyor. İtalyan ekibiyle kıran kırana pazarlıklarını sürdüren yöneticiler, İtalyanların FFP anlaşması nedeniyle Fransız oyuncuyu geri istememesi üzerine kontra bir teklif yaptı. Roma ile görüşmeleri sürdüren idari menajer Şükrü Hanedar, "Nzonzi'yi alın, kiralık oynayan Kalinic ve Mkhitaryan'ı bize verin" dedi. İtalyan ekibinin bu teklif karşısında önümüzdeki günlerde Galatasaray’a cevabını ileteceği ve görüşmelerin sürdüğü belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0