Oh be, nihayet.. Falcao geri döndü!

Galatasaray'da sezon başında takıma katıldığında transferiyle tüm dünya basınında manşet olan Radamel Falcao yaşadığı sakatlık sonrasında uzun süre sahalardan uzak kaldığında hakkında spekülasyonlar kesilmedi. Başka takıma gidecek denilen, oynamamak için bahane üretiyor denilen Kolombiyalı yıldız oyuncu bir hafta boyunca Florya'da tek başına çalıştı. Alanyaspor karşılaşmasında ise, 67 gün aradan sonra taraftarla buluştu.

1 Ekim’de oynanan PSG maçında aşil tendonundan sakatlanan Radamel Falcao, sancılı bir tedavi sürecinin ardından formasına kavuştu. İlk yarıyı kapattığı, Galatasaray’a sakat geldiği, hatta başka bir takıma transfer olmak istediği iddia edilirken, 67 gün aradan sonra kadroya alınan Kolombiyalı santrfor, hakkında çıkan tüm dedikodulara karşı çalışmayı elden bırakmadı. İstanbul ve Madrid arasında mekik dokuyan Falcao, özel antrenörüyle hem Florya'da hem de Madrid'de çalışmalarını sürdürdü. Devreyi kapattığı iddia edilen Kolombiyalı oyuncu dün akşam sürpriz bir şekilde Alanyaspor karşısında maç kadrosunda yer aldı. Teknik direktör Fatih Terim tarafından ikinci devrenin başlamasıyla birlikte ısınmaya gönderilen yıldız oyuncuya taraftar da büyük destek verdi. Karşılaşmanın 78.dakikasında Adem Büyük'ün sakatlanması sonrasında oyuna giren Falcao için tribünlerde uzun bir süre tezahürat yaptı. 

Oyuna girdilkten sonra henüz tam anlamıyla hazır olmadığı net şekilde görünen Falcao, her ne kadar etkili olamayıp top kayıpları yapsa da bundan sonraki süreç adına taraftara ümit verdi. 33 yaşındaki futbolcunun PSG deplasmanına da götürülmesi bekleniyor. Ancak Falcao’ya dün akşamki mücadeleden daha fazla süre tanınmayacak. Teknik ekip, sağlık heyetiyle birlikte kademeli olarak El Tigre'ye verilen süreyi arttırmaya çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0